Formatteren en routeren van procesoutput

ArchiMate-modellen > GEMMA 2 > ApplicationFunctions > Formatteren en routeren van procesoutput
Contextdiagram
Functionaliteit voor het routeren van procesoutput (berichten, documenten) naar diverse kanalen, zoals berichtenbox, e-mail of printer. (ApplicationFunction) Formatteren en routeren van procesoutput Het verzenden van output (BusinessFunction) Output verzending Component voor het routeren van de output van processen naar het (de) juiste kana(a)len, waarbij rekening gehoduen wordt met de klantvoorkeuren. (ApplicationComponent) Outputmanage- mentcomponen- t Het formatteren van producten volgens geldende afspraken en/of standaarden; bij digitale dienstverlening zijn 'producten' meestal berichten en/of documenten. (BusinessFunction) Output-opmaak Functionaliteit voor het opmaken van output om geschikt te zijn voor verzending via verschillende kanalen (ApplicationFunction) Opmaken van procesoutput Functionaliteit voor het routeren van procesoutput (berichten, documenten) naar e-mailserver. (ApplicationFunction) Routeren van procesoutput naar e-mail Functionaliteit voor het routeren van procesoutput (berichten, documenten) naar een printer tbv. verzending per post of [ (ApplicationFunction) Routeren van procesoutput naar printer Functionaliteit voor het routeren van procesoutput (berichten, documenten) naar de berichtenbox (inwoners en ondernemers). (ApplicationFunction) Routeren van procesoutput naar berichtenbox (inwoners en ondernemers) Een groep gedeelde generieke functionaliteit die voornamelijk ten dienste staat aan andere applicatiefuncties. (ApplicationFunction) Gedeelde generieke functionaliteit ServingRelationship AssignmentRelationship ServingRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship Deze svg is op 19-05-2019 09:29:05 CEST gegenereerd door ArchiMedes © 2016-2018 XL&Knowledge. ArchiMedes 19-05-2019 09:29:05 CEST
Legenda: Overzicht ArchiMate definities
ArchiMate-element GEMMA 2 ApplicationFunction
ArchiMate_Function.png
Naam  : Formatteren en routeren van procesoutput
Definitie  : Functionaliteit voor het routeren van procesoutput (berichten, documenten) naar diverse kanalen, zoals berichtenbox, e-mail of printer.
GEMMA type  : Geen
Object ID  : dad70cdc-b44c-4064-861d-3f092086993b
Applicatiefunctiecategorie  : CoreApplicationFunctions
Relaties  :  Subfunctie(s):


Onderdeel van:


Is functie van:

  • Outputmanagementcomponent (Component voor het routeren van de output van processen naar het (de) juiste kana(a)len, waarbij rekening gehoduen wordt met de klantvoorkeuren.)


Komt voor op   :  ArchiMate views: