Beste bezoeker,

op dit moment wordt er een nieuwe release doorgevoerd op GEMMA Online. Hierdoor is de omgeving tijdelijk niet beschikbaar.

Vragen? Stuur een e-mail naar gemmaonline@vng.nl

Met vriendelijke groet, Kenniscentrum Architectuur VNG Realisatie

Formatteren en routeren van procesoutput

ArchiMate-modellen > GEMMA 2 > ApplicationFunctions > Formatteren en routeren van procesoutput
Contextdiagram
Functionaliteit voor het routeren van procesoutput (berichten, documenten) naar diverse kanalen, zoals berichtenbox, e-mail of printer. (ApplicationFunction) Formatteren en routeren van procesoutput Een groep gedeelde generieke functionaliteit die voornamelijk ten dienste staat aan andere applicatiefuncties. (ApplicationFunction) Gedeelde generieke functionaliteit Functionaliteit voor het routeren van procesoutput (berichten, documenten) naar een printer tbv. verzending per post of [ (ApplicationFunction) Routeren van procesoutput naar printer Component voor het routeren van de output van processen naar het (de) juiste kana(a)len, waarbij rekening gehouden wordt met de klantvoorkeuren. (ApplicationComponent) Outputmanage- mentcomponen- t Functionaliteit voor het opmaken van output om geschikt te zijn voor verzending via verschillende kanalen (ApplicationFunction) Opmaken van procesoutput Het formatteren van producten volgens geldende afspraken en/of standaarden; bij digitale dienstverlening zijn 'producten' meestal berichten en/of documenten. (BusinessFunction) Output-opmaak Het verzenden van output (BusinessFunction) Output- verzending Functionaliteit voor het routeren van procesoutput (berichten, documenten) naar e-mailserver. (ApplicationFunction) Routeren van procesoutput naar e-mail Functionaliteit voor het routeren van procesoutput (berichten, documenten) naar de berichtenbox (inwoners en ondernemers). (ApplicationFunction) Routeren van procesoutput naar berichtenbox (inwoners en ondernemers) AggregationRelationship AggregationRelationship AssignmentRelationship AggregationRelationship ServingRelationship ServingRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship Deze svg is op 15-09-2021 17:02:09 CEST gegenereerd door ArchiMedes™ © 2016-2021 ArchiXL. ArchiMedes 15-09-2021 17:02:09 CEST
Legenda: Overzicht ArchiMate definities
ArchiMate-element GEMMA 2
ArchiMate_Function.png
Naam  : Formatteren en routeren van procesoutput
Definitie  : Functionaliteit voor het routeren van procesoutput (berichten, documenten) naar diverse kanalen, zoals berichtenbox, e-mail of printer.
Object ID  : dad70cdc-b44c-4064-861d-3f092086993b
Object ID_nl  : dad70cdc-b44c-4064-861d-3f092086993b
Original ID  : id-dad70cdc-b44c-4064-861d-3f092086993b
Semanticsearch  : formatteren en routeren van procesoutput
Applicatiefunctiecategorie  : CoreApplicationFunctions
Relaties  :  Subfunctie(s):

Onderdeel van:


Is functie van:

  • Outputmanagementcomponent (Component voor het routeren van de output van processen naar het (de) juiste kana(a)len, waarbij rekening gehouden wordt met de klantvoorkeuren.)

Komt voor op   :  ArchiMate views: meer views ...