Beste bezoeker,

op dit moment wordt er een nieuwe release doorgevoerd op GEMMA Online. Hierdoor is de omgeving tijdelijk niet beschikbaar.

Vragen? Stuur een e-mail naar gemmaonline@vng.nl

Met vriendelijke groet, Kenniscentrum Architectuur VNG Realisatie

Deelnemer GT-vast

ArchiMate-modellen > GGI > BusinessRoles > Deelnemer GT-vast
Notice.png
Dit object is onderdeel van de doelarchitectuur van GGI en bestaat (nog) niet in de GEMMA.

Contextdiagram
Gemeente of samenwerking die gebruik maakt van de collectief afgesloten overeenkomst voor voor data en spraak dienstverlening (GT Vaste Communicatie) (BusinessRole) Deelnemer GT- vast De overeenkomst GT Vaste Communicatie is het resultaat van de tweede gezamenlijke aanbesteding van Gemeentelijke Telecommunicatie voor spraak en data. Op 21 september 2017 sloten VodafoneZiggo en VNG de overeenkomst GT Vaste Communicatie. In de overeenkomst zijn de Diensten omschreven alsmede de voorwaarden waaronder deze worden geleverd. (Contract) Overeenkomst GT Vaste Communicatie De GGI-Netwerkdienst-basis biedt afnemers die deelnemer zijn van GT-vast toegang tot het GGI-Netwerk-basis. De GGI-Netwerk-basis-service bestaat uit: * aan/afsluiten gemeenten en samenwerkingen (BusinessService) GGI- Netwerkdienst- basis Een GGI-Netwerk afnemer maakt gebruik van de GGI-Netwerk diensten (BusinessRole) GGI-Netwerk afnemer Uit de "Overeenkomst GT Vaste Communicatie" In bijlage 6 is de Producten- en Dienstencatalogus opgenomen. Met de Producten- en Dienstencatalogus wordt een overzicht gegeven van de Standaard Diensten die onder de Overeenkomst voor GT Vaste Communicatie afgenomen kunnen worden. Deze Producten- en Dienstencatalogus (PDC) kan gedurende de looptijd van de overeenkomst aangevuld en bijgesteld worden via de procedure dienstverleningsverbetering. Voor GGI worden nu onderkende relevante diensten getoond, namelijk Internet en VPN-diensten. (BusinessService) GT-vast dienstverlening AssociationRelationship UsedByRelationship SpecialisationRelationship UsedByRelationship Deze svg is op 12-04-2021 00:08:45 CEST gegenereerd door ArchiMedes™ © 2016-2021 ArchiXL. ArchiMedes 12-04-2021 00:08:45 CEST
Legenda: Overzicht ArchiMate definities
ArchiMate-element GGI
ArchiMate_Role.png
Naam  : Deelnemer GT-vast
Definitie  : Gemeente of samenwerking die gebruik maakt van de collectief afgesloten overeenkomst voor voor data en spraak dienstverlening (GT Vaste Communicatie)
Object ID  : f2fbe7b2-037b-4d38-b5eb-f1b49923c4ec
Relaties  : 
Komt voor op   :  ArchiMate views: