GIBIT voortgang gebruik overeenkomstengenerator

18 juni 2021Vanuit meerdere kanalen bleek dat er behoefte is aan ondersteuning in het gebruik van de GIBIT Toolbox en overeenkomstengenerator voor zowel startende als ervaren gebruikers. Om deze reden zijn een drietal Webinars ingericht die een aantal maal herhaald worden:

  • GIBIT Toolbox voor starters
  • GIBIT Overeenkomstengenerator voor starters
  • GIBIT Toolbox voor gevorderden


Met deze webinars motiveren we het gebruik van de overeenkomstengenerator. In aanvulling daarop presenteren we elk kwartaal het gebruik van de overeenkomstengenerator in de afgelopen 12 maanden per gemeente op gibit.nl. Op het GIBIT-forum is meer informatie te vinden over deze webinars.

 Ter ondersteuning van het doorlopen van de Toolbox en de overeenkomstengenerator, zijn een aantal nieuwe documenten in aanmaak, en al in pilotvorm in gebruik:

Verder wordt er momenteel aan nieuwe functionaliteiten in de overeenkomstengenerator gewerkt. Binnenkort kunnen gemeenten een organisatieprofiel aanmaken in de generator om voor-ingevulde templates aan te leggen voor veelvoorkomende inkoopsituaties. Ook komt er een live preview van de overeenkomst naast de vragenlijst. Hiermee wordt de impact van de beantwoording van de vragen gelijk inzichtelijk in de template.

Ten slotte wordt in samenwerkingsverband tussen leveranciers en gemeenten verder uitgedacht hoe SAAS en Cloud toepassingen een goede plaats in de overeenkomstengenerator kunnen krijgen.


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 jun 2021 om 13:45.