Gebruikerstevredenheidsonderzoek GEMMA Online levert 7.3 op!

14 november 2023Van 11-7-2023 tot 25-9-2023 is er een gebruikerstevredenheidsonderzoek geweest naar de GEMMA en GEMMA Online. In totaal zijn er 53 onderzoeken ontvangen met een gemiddeld waarderingscijfer van 7,3! Een stijging van 0,2 ten opzichte van 2020. Wat ons betreft een mooi resultaat.

Naast de toegevoegde waarde(7,5) die het biedt aan de respondenten, is er ruimte voor verbetering. Daar zijn we inmiddels ook druk mee bezig. Een aantal verbeteringen zijn doorgevoerd, namelijk:

  • Het toegankelijker maken van GEMMA Online. Dit hebben we gedaan door het GEMMA model te vereenvoudigen en deze om te zetten naar een nieuwe navigatie structuur.
  • Vaker en diverser communiceren over ontwikkelingen. Daarvoor is de pagina Op de hoogte blijven bijgewerkt met alle opties waar ontwikkelingen van GEMMA Online en de GEMMA te volgen zijn.
  • Opschonen van informatie is doorgezet. Er zijn meerdere pagina's herschreven, samengevoegd of verwijderd. Dit blijven we voorlopig doen.

Er zullen nog meer acties volgen. Deze staan allemaal beschreven in het 2023 GEMMA Online gebruikerstevredenheidsonderzoek rapport op GEMMA Online.

Nogmaals dank voor jullie betrokkenheid en input. Team GEMMA Online (Kenniscentrum Architectuur)

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 29 mei 2024 om 12:57.