CRIB-component

Contextdiagram
Component voor slachtofferregistratie bij een ramp. (ApplicationComponent) CRIB- component Het Referentiemodel Stelsel van Gemeentelijke Basisgegevens is de semantische standaard voor gemeentelijke basisgegevens. Het RSGB specificeert de basis- en kerngegevens waaraan gemeentebreed behoefte is. (Constraint) RSGB StUF Basis Gegegevens (STUF-BG) is een berichtenstandaard voor de uitwisseling van basis- en kerngegevens binnen en tussen gemeenten en samenwerkende overheidsorganisaties. Het is gebaseerd op de StUF-standaard voor het uitwisselen van gegevens die zijn beschreven in het Referentiemodel Stelsel Gemeentelijke Basisgegevens (RSGB) c.q. in het Gemeentelijk Functioneel Ontwerp (GFO). StUF-BG bevat generieke berichten voor de uitwisseling van gegevens over bijvoorbeeld personen, bedrijven en gebouwen. (Constraint) StUF BG Voor een soepele uitwisseling van geo-informatie tussen brandweer, politie en hulpdiensten tijdens een incident heeft Geonovum samen met de sector het informatiemodel voor geo-objecten binnen de sector Openbare Orde en Veiligheid (IMOOV) ontwikkeld. (Constraint) IMOOV Openbare orde en veiligheid Het ondersteunen van de registratie van slachtoffers bij rampen. (ApplicationService) Ondersteunen slachtoffer registratie Digitoegankelijk specificeert hoe content op websites, in webapplicaties en in documenten voor iedereen toegankelijk kunnen worden gemaakt. (Constraint) Digitoegankelij- k RealizationRelationship Aanbevolen RealizationRelationship Aanbevolen RealizationRelationship Aanbevolen RealizationRelationship Verplicht (RealizationRelationship) Verplicht Deze svg is op 06-06-2024 01:28:22 CEST gegenereerd door ArchiMedes™ © 2016-2024 ArchiXL. ArchiMedes 06-06-2024 01:28:22 CEST
Eigenschappen
Elementtype     ApplicationComponent
Label     CRIB-component
Definitie     Component voor slachtofferregistratie bij een ramp.
Toelichting     De component ondersteunt de volledige keten van slachtofferregistratie bij een ramp. CRIB staat voor: Centrale Registratie en Informatie Bureau.
GEMMA type     Referentiecomponent
BBN     BBN 2 en risicoanalyse voor beschikbaarheid en integriteit
BIV score BBN     332
Beschikbaarheid     3
Beschikbaarheid     3 : ernstig verlies van vertrouwen; negatieve publiciteit op landelijk niveau (imagoschade)
Toelichting     De component ondersteunt de volledige keten van slachtofferregistratie bij een ramp. CRIB staat voor: Centrale Registratie en Informatie Bureau.
GEMMA status     In gebruik
GEMMA type     Referentiecomponent
Integriteit     3
Integriteit     3 : Verlies, beschadiging, ongeoorloofde wijziging van informatie heeft een grote impact voor betrokkene(n).
Object ID     2c2289cf-0517-4726-aa10-7a2c6da2d495
Vertrouwelijkheid     2
Vertrouwelijkheid     2 : politieke schade aan een bestuurder: bestuurder moet zich verantwoorden n.a.v. verantwoordings vragen.
Object ID_nl     2c2289cf-0517-4726-aa10-7a2c6da2d495
Original ID     id-2c2289cf-0517-4726-aa10-7a2c6da2d495
Semanticsearch     crib-component
Relaties
Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 28 mei 2024 om 23:22.