Beste bezoeker,

op dit moment wordt er een nieuwe release doorgevoerd op GEMMA Online. Hierdoor is de omgeving tijdelijk niet beschikbaar.

Vragen? Stuur een e-mail naar gemmaonline@vng.nl

Met vriendelijke groet, Kenniscentrum Architectuur VNG Realisatie

Uitleg forumfunctionaliteit GEMMA Online

Deze pagina is gearchiveerd. De inhoud wordt niet meer onderhouden en kan verouderd zijn. Zie de geschiedenis van deze pagina voor laatste wijzigingen.
Ontdek welke statussen van content er zijn en wat deze inhouden.

Laatst bewerkt: 30 juni 2021, 14:31:14

Op de pagina wordt nader ingegaan op de forumfunctionaliteit.

Onderscheid met discussie.kinggemeenten.nl

Let op: de reguliere formudiscussie van KING vindt plaats op https://discussie.kinggemeenten.nl/. De Overlegpagina's van GEMMA Online worden gebruikt voor cocreatie van de diverse thema's en onderwerpen binnen GEMMA.

Nieuw onderwerp starten

Uitleg formumfuncties 001.png

Elk forum begint met een lege discussie. U begint een nieuwe discussie door te klikken op de link van de tekst Nieuw onderwerp starten. Als dat is gebeurd komt er een tekstinvoerveld, waarin u het onderwerp invult en daarna een toelichting schrijft.

Uitleg formumfuncties 002.png

Antwoorden op een discussie

Als een nieuwe discussie is gestart, kan u daar aan deelnemen door op de link Antwoorden te klikken. U komt dan in het reactiescherm.

Uitleg formumfuncties 003.png

Abonneren op discussielijst

Als een discussie-onderwerp start of als u deelneemt aan de discussie bent u automatische geabonneerd op deze pagina en ontvangt u notificaties (e-mails) van nieuwe bijdragen op deze overlegpagina. Als u niet deelneemt aan de discussie, maar als u hem wel wil volgen als geregistreerde gebruiker, ga dan naar het menu-item Handelingen en kies dan Volgen. Daarmee staat deze pagina automatische op uw volglijst.

Uitleg formumfuncties 004.png

Notificaties ontvangen als e-mail

Mocht het zijn dat u geen notrifocties via e-mail ontvangt, dan kan het zijn dat u uw persoonlijke voorkeuren moet aanpassen. Onder aan deze pagina staan de e-mail instellingen. Als u de optie Mij e-mailen bij bewerkingen van pagina’s of bestanden op mijn volglijst aanvinkt, worden de notiticaties naar uw e-mailadres gestuurd. Ook uw e-mailadres kan u hier eventueel wijzigen.


Uitleg formumfuncties 005.png