BasisFunctie1

Notice.png
Dit object is onderdeel van de doelarchitectuur van GEMMA import en publicatietest en bestaat (nog) niet in de GEMMA.

Contextdiagram
ApplicationFunction BasisFunctie1 Een derived-component is een specialisatie van een basiscomponent. Een derived-component overerft alle relaties van bovenliggend basis of intermediate component. (ApplicationComponent) Derived- Intermediate1 ApplicatieComponenten van GEMMA type 'Basiscomponent', die een specialisatie zijn van een basiscomponent werken als een overervings intermediate. Onderliggende applicatiefuncties overerven van zowel de basiscomponent als de intermediate component. Afspraak is dat er maximaal één niveau intermediate kan bestaan (om redenen van overzichtelijkheid en beheerbaarheid). (ApplicationComponent) Intermediate (basiscomponent- ) Een derived-component is een specialisatie van een basiscomponent. Een derived-component overerft alle relaties van bovenliggend basis of intermediate component. (ApplicationComponent) Derived- Intermediate2 Een derived-component is een specialisatie van een basiscomponent. Een derived-component overerft alle relaties van bovenliggend basis of intermediate component. (ApplicationComponent) Derived-Basis2 Een derived-component is een specialisatie van een basiscomponent. Een derived-component overerft alle relaties van bovenliggend basis of intermediate component. (ApplicationComponent) Derived-Basis1 Referentiecomponent naar GEMMA list-service. * GEMMA status = "In gebruik" Afgeleide relaties voor list * ApplicatieFunctie wordt gebruikt door meerdere Bedrijfsfuncties met meerdere domeinen. * Domein3 => via Bedrijfsfunctie of via DomeinDoelApplicatiefunctie * Domein4 => via Bedrijfsfunctie of via DomeinDoelApplicatiefunctie * Doelgroep2 => via SubApplicatiefunctie en DomeinDoel (ApplicationComponent) List RefCompGebruik 11 ApplicatieComponenten van GEMMA type 'Basiscomponent' definieren de te overerven objecten voor onderliggende applicatiecomponenten. (ApplicationComponent) Basis (basiscomponent- ) Referentiecomponent naar GEMMA list-service. * GEMMA status = "In gebruik" Afgeleide relaties voor list * Domein1 => via subsubbedrijfsfunctie of via DomeinDoelApplicatiefunctie * Doelgroep1 => via DomeinDoel (ApplicationComponent) List RefCompGebruik 01 AssignmentRelationship AssignmentRelationship AssignmentRelationship AssignmentRelationship AssignmentRelationship AssignmentRelationship AssignmentRelationship AssignmentRelationship Deze svg is op 12-04-2021 04:20:50 CEST gegenereerd door ArchiMedes™ © 2016-2021 ArchiXL. ArchiMedes 12-04-2021 04:20:50 CEST
Legenda: Overzicht ArchiMate definities
ArchiMate_Function.png
Naam  : BasisFunctie1
Object ID  : be0b6da6-0ec4-40cf-953c-5abc75e143e0
Object ID_nl  : be0b6da6-0ec4-40cf-953c-5abc75e143e0
Original ID  : id-57696
Semanticsearch  : basisfunctie1
Applicatiefunctiecategorie  : CoreApplicationFunctions
Relaties  : 

Is functie van:

 • Basis (basiscomponent) (ApplicatieComponenten van GEMMA type 'Basiscomponent' definieren de te overerven objecten voor onderliggende applicatiecomponenten.)
 • Derived-Basis1 (Een derived-component is een specialisatie van een basiscomponent. Een derived-component overerft alle relaties van bovenliggend basis of intermediate component.)
 • Derived-Basis2 (Een derived-component is een specialisatie van een basiscomponent. Een derived-component overerft alle relaties van bovenliggend basis of intermediate component.)
 • Derived-Intermediate1 (Een derived-component is een specialisatie van een basiscomponent. Een derived-component overerft alle relaties van bovenliggend basis of intermediate component.)
 • Derived-Intermediate2 (Een derived-component is een specialisatie van een basiscomponent. Een derived-component overerft alle relaties van bovenliggend basis of intermediate component.)
 • Intermediate (basiscomponent) (ApplicatieComponenten van GEMMA type 'Basiscomponent', die een specialisatie zijn van een basiscomponent werken als een overervings intermediate. Onderliggende applicatiefuncties overerven van zowel de basiscomponent als de intermediate component. Afspraak is dat er maximaal één niveau intermediate kan bestaan (om redenen van overzichtelijkheid en beheerbaarheid).)
 • List RefCompGebruik 01 (Referentiecomponent naar GEMMA list-service.
  • GEMMA status = "In gebruik"

  Afgeleide relaties voor list

  • Domein1 => via subsubbedrijfsfunctie of via DomeinDoelApplicatiefunctie
  • Doelgroep1 => via DomeinDoel)
  • List RefCompGebruik 11 (Referentiecomponent naar GEMMA list-service.
  • GEMMA status = "In gebruik"

  Afgeleide relaties voor list

  • ApplicatieFunctie wordt gebruikt door meerdere Bedrijfsfuncties met meerdere domeinen.
  • Domein3 => via Bedrijfsfunctie of via DomeinDoelApplicatiefunctie
  • Domein4 => via Bedrijfsfunctie of via DomeinDoelApplicatiefunctie
  • Doelgroep2 => via SubApplicatiefunctie en DomeinDoel)

Komt voor op   :  ArchiMate views: