Beste bezoeker,

op dit moment wordt er een nieuwe release doorgevoerd op GEMMA Online. Hierdoor is de omgeving tijdelijk niet beschikbaar.

Vragen? Stuur een e-mail naar gemmaonline@vng.nl

Met vriendelijke groet, Kenniscentrum Architectuur VNG Realisatie

Ondersteunen vergunningverlening openbare orde en veiligheid

ArchiMate-modellen > GEMMA 2 > ApplicationFunctions > Ondersteunen vergunningverlening openbare orde en veiligheid
Contextdiagram
Het ondersteunen van het gehele vergunningverleningproces (met o.a. ontvangen, behandelen, besluiten, bezwaren) voor vergunningen in het openbare orde en veiligheidsdomein. (ApplicationFunction) Ondersteunen vergunningverle- ning openbare orde en veiligheid Een groep met openbare orde en veiligheid domeinspecifieke functionaliteit voor de (medewerkers) van de gemeente (ApplicationFunction) Openbare Orde en Veiligheidfunctio- naliteit voor gemeente Naast generieke vergunningverleningfunctionaliteit is er specifieke functionaliteit voor het verlenen van horeca vergunningen waaronder drankvergunningen, gebruik Bibob, etc. (ApplicationFunction) Ondersteunen vergunningverle- ning horeca Het beheren en verlenen van vergunningen voor evenementen. (BusinessFunction) Vergunningenb- eheer evenementen Naast generieke vergunningverleningfunctionaliteit is er specifieke functionaliteit voor het verlenen van evenementen vergunningen (ApplicationFunction) Ondersteunen vergunningverle- ning evenementen Component voor het ondersteunen van diverse soorten vergunningverlening. (ApplicationComponent) Vergunning- Toezicht- Handhavingcom- ponent Het verlenen van vergunningen voor evenementen. (BusinessFunction) Horeca vergunningverle- ning AggregationRelationship AggregationRelationship ServingRelationship AggregationRelationship AssignmentRelationship ServingRelationship Deze svg is op 13-09-2021 11:21:59 CEST gegenereerd door ArchiMedes™ © 2016-2021 ArchiXL. ArchiMedes 13-09-2021 11:21:59 CEST
Legenda: Overzicht ArchiMate definities
ArchiMate-element GEMMA 2
ArchiMate_Function.png
Naam  : Ondersteunen vergunningverlening openbare orde en veiligheid
Definitie  : Het ondersteunen van het gehele vergunningverleningproces (met o.a. ontvangen, behandelen, besluiten, bezwaren) voor vergunningen in het openbare orde en veiligheidsdomein.
Object ID  : ce7df38b-687a-4c7d-ba86-141cdd7160aa
Object ID_nl  : ce7df38b-687a-4c7d-ba86-141cdd7160aa
Original ID  : id-ce7df38b-687a-4c7d-ba86-141cdd7160aa
Semanticsearch  : ondersteunen vergunningverlening openbare orde en veiligheid
Applicatiefunctiecategorie  : CoreApplicationFunctions
Relaties  :  Subfunctie(s):

Onderdeel van:


Is functie van:


Komt voor op   :  ArchiMate views: