Beste bezoeker,

op dit moment wordt er een nieuwe release doorgevoerd op GEMMA Online. Hierdoor is de omgeving tijdelijk niet beschikbaar.

Vragen? Stuur een e-mail naar gemmaonline@vng.nl

Met vriendelijke groet, Kenniscentrum Architectuur VNG Realisatie

Aanleveren van informatie

ArchiMate-modellen > GEMMA 2 > ApplicationFunctions > Aanleveren van informatie
Contextdiagram
Functionaliteit die een gemeente beschikbaar stelt aan ketenpartners om informatie aan te leveren, zoals statistische en verantwoordingsinformatie (ApplicationFunction) Aanleveren van informatie Functionaliteit die de gemeente aanbiedt aan ketenpartners om zaken met de gemeente af te kunnen handelen. (ApplicationFunction) Generieke functionaliteit voor ketenpartners Functionaliteit die een gemeente beschikbaar stelt aan ketenpartners om statusinformatie en andere informatie mbt. lopende zaken bij te kunnen werken. (ApplicationFunction) Aanleveren van zaakinformatie Component voor het toegang geven van ketenpartners tot voor hen bestemde diensten (ApplicationComponent) Ketenpartner- portaalcompone- nt Functionaliteit waarmee een ketenpartner zich kan authentiseren bij het portaal (ApplicationFunction) Authenticeren ketenpartner Functionaliteit die een gemeente beschikbaar stelt aan ketenpartners om verantwoordingsinformatie aan te leveren. Bijvoorbeeld voor de besteding van ter beschikking gesteld budget. (ApplicationFunction) Aanleveren van verantwoording- sinformatie Functionaliteit die een gemeente beschikbaar stelt aan ketenpartners om statistische informatie aan te kunnen leveren aan de gemeente. (ApplicationFunction) Aanleveren van statistische informatie AggregationRelationship AggregationRelationship AssignmentRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship Deze svg is op 14-09-2021 05:04:10 CEST gegenereerd door ArchiMedes™ © 2016-2021 ArchiXL. ArchiMedes 14-09-2021 05:04:10 CEST
Legenda: Overzicht ArchiMate definities
ArchiMate-element GEMMA 2
ArchiMate_Function.png
Naam  : Aanleveren van informatie
Definitie  : Functionaliteit die een gemeente beschikbaar stelt aan ketenpartners om informatie aan te leveren, zoals statistische en verantwoordingsinformatie
Object ID  : c7d90e52-dec6-11e5-11ba-005056a85f9c
Object ID_nl  : c7d90e52-dec6-11e5-11ba-005056a85f9c
Original ID  : id-c7d90e52-dec6-11e5-11ba-005056a85f9c
Semanticsearch  : aanleveren van informatie
Applicatiefunctiecategorie  : CoreApplicationFunctions
Relaties  :  Subfunctie(s):
  • Aanleveren van statistische informatie (Functionaliteit die een gemeente beschikbaar stelt aan ketenpartners om statistische informatie aan te kunnen leveren aan de gemeente.)
  • Aanleveren van verantwoordingsinformatie (Functionaliteit die een gemeente beschikbaar stelt aan ketenpartners om verantwoordingsinformatie aan te leveren. Bijvoorbeeld voor de besteding van ter beschikking gesteld budget.)
  • Aanleveren van zaakinformatie (Functionaliteit die een gemeente beschikbaar stelt aan ketenpartners om statusinformatie en andere informatie mbt. lopende zaken bij te kunnen werken.)
  • Authenticeren ketenpartner (Functionaliteit waarmee een ketenpartner zich kan authentiseren bij het portaal)

Onderdeel van:


Is functie van:


Komt voor op   :  ArchiMate views: meer views ...