Beste bezoeker,

op dit moment wordt er een nieuwe release doorgevoerd op GEMMA Online. Hierdoor is de omgeving tijdelijk niet beschikbaar.

Vragen? Stuur een e-mail naar gemmaonline@vng.nl

Met vriendelijke groet, Kenniscentrum Architectuur VNG Realisatie

Beheren van klantcontacten

ArchiMate-modellen > GEMMA 2 > ApplicationFunctions > Beheren van klantcontacten
Contextdiagram
Functionaliteit waarmee klantcontacten vastgelegd kunnen worden. Klantcontacten kunnen geïnitieerd worden door de burger en/of door de gemeente. (ApplicationFunction) Beheren van klantcontacten Functionaliteit voor het nav. een klantcontact uitzetten van een terugbelverzoek of andere actie bij een medewerker en het registreren en opvolgen van dit verzoek. (ApplicationFunction) Uitzetten en opvolgen van terugbelverzoek- en Component voor het onderhouden van relaties met klanten of organisaties. (ApplicationComponent) Relatiebeheerco- mponent (CRM) Functionaliteit voor het onderhouden van relaties (klanten, leveranciers, etc.). (ApplicationFunction) Onderhouden van relaties Functionaliteit voor het toevoegen of relateren van klantcontacten aan een specifieke zaak waarop dit klantcontact betrekking heeft. (ApplicationFunction) Toevoegen klantcontacten aan lopende zaken Een groep met functionaliteit voor de gemeente zelf. Deze groep bestaat uit generieke functionaliteit die in veel gemeentelijke processen/domeinen/bedrijfsfuncties inzetbaar is. (ApplicationFunction) Generieke functionaliteit voor gemeente Een contactmoment met een burger of werkgever vastleggen. Datum, reden contact. Resultaat contact, vervolg acties, en vervolgafspraken. (BusinessFunction) Afhandeling klantcontactmo- ment Functionaliteit voor het aanmaken, raadplegen, bijwerken en verwijderen van klanten en contactmomenten. (ApplicationFunction) Aanmaken, raadplegen, bijwerken en verwijderen van klantcontacten AggregationRelationship AssignmentRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship ServingRelationship AggregationRelationship Deze svg is op 15-09-2021 17:53:00 CEST gegenereerd door ArchiMedes™ © 2016-2021 ArchiXL. ArchiMedes 15-09-2021 17:53:00 CEST
Legenda: Overzicht ArchiMate definities
ArchiMate-element GEMMA 2
ArchiMate_Function.png
Naam  : Beheren van klantcontacten
Definitie  : Functionaliteit waarmee klantcontacten vastgelegd kunnen worden. Klantcontacten kunnen geïnitieerd worden door de burger en/of door de gemeente.
Object ID  : ae894a91-7ecf-11e3-67ab-0050568a6153
Object ID_nl  : ae894a91-7ecf-11e3-67ab-0050568a6153
Original ID  : id-ae894a91-7ecf-11e3-67ab-0050568a6153
Semanticsearch  : beheren van klantcontacten
Applicatiefunctiecategorie  : CoreApplicationFunctions
Relaties  :  Subfunctie(s):

Onderdeel van:

  • Generieke functionaliteit voor gemeente (Een groep met functionaliteit voor de gemeente zelf. Deze groep bestaat uit generieke functionaliteit die in veel gemeentelijke processen/domeinen/bedrijfsfuncties inzetbaar is.)

Is functie van:


Komt voor op   :  ArchiMate views: meer views ...