Beste bezoeker,

op dit moment wordt er een nieuwe release doorgevoerd op GEMMA Online. Hierdoor is de omgeving tijdelijk niet beschikbaar.

Vragen? Stuur een e-mail naar gemmaonline@vng.nl

Met vriendelijke groet, Kenniscentrum Architectuur VNG Realisatie

Tonen van (web)content

ArchiMate-modellen > GEMMA 2 > ApplicationFunctions > Tonen van (web)content
Contextdiagram
Functionaliteit voor het tonen van webcontent aan burgers en bedrijven. (ApplicationFunction) Tonen van (web)content Component voor het publiceren van informatie op de gemeentelijke website en het integreren van gespecialiseerde systemen. (ApplicationComponent) Webcontentpub- licatie- en beheercompone- nt Functionaliteit voor het publiceren van officiële gemeentelijke bekendmakingen. (ApplicationFunction) Publiceren van bekendmakinge- n Het voor iedereen toegankelijk openbaar informeren (BusinessFunction) Openbare informering Functionaliteit voor het aan belangstellenden presenteren van nieuwsberichten en blogs door en/of over de gemeente. (ApplicationFunction) Publiceren nieuwsberichten en blogs Functionaliteit voor het aan inwoners of andere belangstellenden tonen van evenementen (kalender) in de gemeente. (ApplicationFunction) Publiceren van evenementen Component voor het onderhouden van gegevens over producten en diensten en het (interactief) presenteren daarvan aan burgers en bedrijven. (ApplicationComponent) Producten-en- dienstencatalogu- scomponent Het publiceren van allerlei soorten (niet nader gespecificeerde) content die gemeentelijke relevantie heeft (BusinessFunction) Algemene content publicatie Een groep functionaliteit voor klanten van de gemeente: inwoners en ondernemers. Met deze functionaliteit stelt de gemeente haar klanten in staat om dingen te doen. (ApplicationFunction) Generieke functionaliteit voor inwoners en ondernemers Functionaliteit voor het publiceren van subsidies (ApplicationFunction) Publiceren van subsidies Functionaliteit voor het publiceren van vraag-antwoord combinaties. Bijvoorbeeld een set met veelgestelde vragen voor publicatie op de website. (ApplicationFunction) Publiceren van vraag- antwoordcombin- aties Functionaliteit voor het publiceren van lokale regelgeving (ApplicationFunction) Publiceren van regelgeving Functionaliteit voor het aan inwoners of andere belangstellenden presenteren van allerhande (niet nader gespecificeerde) content. (ApplicationFunction) Publiceren algemene content Component voor het ontvangen en versturen van berichten binnen sociale media waarbij met persoonlijke voorkeuren rekening wordt gehouden. (ApplicationComponent) Sociale mediacomponen- t AssignmentRelationship AggregationRelationship ServingRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship AssignmentRelationship ServingRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship AssignmentRelationship Deze svg is op 14-09-2021 13:13:04 CEST gegenereerd door ArchiMedes™ © 2016-2021 ArchiXL. ArchiMedes 14-09-2021 13:13:04 CEST
Legenda: Overzicht ArchiMate definities
ArchiMate-element GEMMA 2
ArchiMate_Function.png
Naam  : Tonen van (web)content
Definitie  : Functionaliteit voor het tonen van webcontent aan burgers en bedrijven.
Object ID  : 82802894-da88-11e1-7023-0050568a1905
Object ID_nl  : 82802894-da88-11e1-7023-0050568a1905
Original ID  : id-82802894-da88-11e1-7023-0050568a1905
Semanticsearch  : tonen van (web)content
Applicatiefunctiecategorie  : CoreApplicationFunctions
Relaties  :  Subfunctie(s):

Onderdeel van:


Is functie van:

  • Producten-en-dienstencataloguscomponent (Component voor het onderhouden van gegevens over producten en diensten en het (interactief) presenteren daarvan aan burgers en bedrijven.)
  • Sociale mediacomponent (Component voor het ontvangen en versturen van berichten binnen sociale media waarbij met persoonlijke voorkeuren rekening wordt gehouden.)
  • Webcontentpublicatie- en beheercomponent (Component voor het publiceren van informatie op de gemeentelijke website en het integreren van gespecialiseerde systemen.)

Komt voor op   :  ArchiMate views: meer views ...