Tonen van (web)content

ArchiMate-modellen > GEMMA 2 > ApplicationFunctions > Tonen van (web)content
Contextdiagram
Functionaliteit voor het tonen van webcontent aan burgers en bedrijven. (ApplicationFunction) Tonen van (web)content Component voor het onderhouden van gegevens over producten en diensten en het (interactief) presenteren daarvan aan burgers en bedrijven. (ApplicationComponent) Producten-en dienstencatalog- uscomponent Component voor het publiceren van informatie op de gemeentelijke website en het integreren van gespecialiseerde systemen. (ApplicationComponent) Webcontentpub- licatie- en beheercompone- nt Het voor iedereen toegankelijk openbaar informeren (BusinessFunction) Openbare informering Component voor het ontvangen en versturen van berichten binnen sociale media waarbij met persoonlijke voorkeuren rekening wordt gehouden. (ApplicationComponent) Sociale mediacompone- nt Functionaliteit voor het aan inwoners of andere belangstellenden tonen van evenementen (kalender) in de gemeente. (ApplicationFunction) Publiceren van evenementen Functionaliteit voor het aan belangstellenden presenteren van nieuwsberichten en blogs door en/of over de gemeente. (ApplicationFunction) Publiceren nieuwsberichte- n en blogs Functionaliteit voor het aan inwoners of andere belangstellenden presenteren van allerhande (niet nader gespecificeerde) content. (ApplicationFunction) Publiceren algemene content Functionaliteit voor het publiceren van vraag-antwoord combinaties. Bijvoorbeeld een set met veelgestelde vragen voor publicatie op de website. (ApplicationFunction) Publiceren van vraag- antwoordcombi- naties Functionaliteit voor het publiceren van officiële gemeentelijke bekendmakingen. (ApplicationFunction) Publiceren van bekendmakinge- n Functionaliteit voor het publiceren van subsidies (ApplicationFunction) Publiceren van subsidies Functionaliteit voor het publiceren van lokale regelgeving (ApplicationFunction) Publiceren van regelgeving Het publiceren van allerlei soorten (niet nader gespecificeerde) content die gemeentelijke relevantie heeft (BusinessFunction) Algemene content publicatie Een groep functionaliteit voor klanten van de gemeente: inwoners en ondernemers. Met deze functionaliteit stelt de gemeente haar klanten in staat om dingen te doen. (ApplicationFunction) Generieke functionaliteit voor inwoners en ondernemers AssignmentRelationship AssignmentRelationship ServingRelationship AssignmentRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship ServingRelationship AggregationRelationship Deze svg is op 10-10-2019 06:31:09 CEST gegenereerd door ArchiMedes © 2016-2019 XL&Knowledge. ArchiMedes 10-10-2019 06:31:09 CEST
Legenda: Overzicht ArchiMate definities
ArchiMate-element GEMMA 2 ApplicationFunction
ArchiMate_Function.png
Naam  : Tonen van (web)content
Definitie  : Functionaliteit voor het tonen van webcontent aan burgers en bedrijven.
GEMMA type  : Geen
Object ID  : 82802894-da88-11e1-7023-0050568a1905
Applicatiefunctiecategorie  : CoreApplicationFunctions
Relaties  :  Subfunctie(s):


Onderdeel van:


Is functie van:

  • Producten-en-dienstencataloguscomponent (Component voor het onderhouden van gegevens over producten en diensten en het (interactief) presenteren daarvan aan burgers en bedrijven.)
  • Sociale mediacomponent (Component voor het ontvangen en versturen van berichten binnen sociale media waarbij met persoonlijke voorkeuren rekening wordt gehouden.)
  • Webcontentpublicatie- en beheercomponent (Component voor het publiceren van informatie op de gemeentelijke website en het integreren van gespecialiseerde systemen.)


Komt voor op   :  ArchiMate views: