Beste bezoeker,

op dit moment wordt er een nieuwe release doorgevoerd op GEMMA Online. Hierdoor is de omgeving tijdelijk niet beschikbaar.

Vragen? Stuur een e-mail naar gemmaonline@vng.nl

Met vriendelijke groet, Kenniscentrum Architectuur VNG Realisatie

GWSW

Contextdiagram
Het Gegevenswoordenboek Stedelijk Water (GWSW) is een open standaard voor het eenduidig uitwisselen en ontsluiten van gegevens in het stedelijk waterbeheer. (Constraint) GWSW Component voor het registreren van objecten die beheerd worden (o.a. groen, grijs, blauw). (ApplicationComponent) BOR- component Voor versie informatie zie https://www.riool.net/producten/gegevenswoordenboek/overzicht-updates (Constraint) GWSW 1.5 Voor versie informatie zie https://www.riool.net/producten/gegevenswoordenboek/overzicht-updates (Constraint) GWSW 1.5.1 Voor versie informatie zie https://www.riool.net/producten/gegevenswoordenboek/overzicht-updates (Constraint) GWSW 1.4 Groepering van standaarden van formele beschrijvingen van alle informatie die van belang is binnen een gegeven domein. (Grouping) Informatiemod- el Voor versie informatie zie https://www.riool.net/producten/gegevenswoordenboek/overzicht-updates (Constraint) GWSW 1.4.1 Voor versie informatie zie https://www.riool.net/producten/gegevenswoordenboek/overzicht-updates (Constraint) GWSW 1.2 Voor versie informatie zie https://www.riool.net/producten/gegevenswoordenboek/overzicht-updates (Constraint) GWSW 1.3.1 Voor versie informatie zie https://www.riool.net/producten/gegevenswoordenboek/overzicht-updates (Constraint) GWSW 1.3.2 RealizationRelationship Aanbevolen SpecializationRelationship SpecializationRelationship SpecializationRelationship AggregationRelationship SpecializationRelationship SpecializationRelationship SpecializationRelationship SpecializationRelationship Deze svg is op 02-07-2022 04:41:17 CEST gegenereerd door ArchiMedes™ © 2016-2022 ArchiXL. ArchiMedes 02-07-2022 04:41:17 CEST
Legenda: Overzicht ArchiMate definities
ArchiMate-element GEMMA 2 Standaard
ArchiMate_Constraint.png


Naam  : GWSW
Definitie  : Het Gegevenswoordenboek Stedelijk Water (GWSW) is een open standaard voor het eenduidig uitwisselen en ontsluiten van gegevens in het stedelijk waterbeheer.
Specificaties  : https://www.riool.net/gwsw
Afkorting  : GWSW
GEMMA type  : Standaard
GEMMA status   : In gebruik
Standaardversie   : 
Compliancy  : 
Beheerder  : Stichting RIONED
Relaties  : 
Komt voor op   :  ArchiMate views: