Beste bezoeker,

op dit moment wordt er een nieuwe release doorgevoerd op GEMMA Online. Hierdoor is de omgeving tijdelijk niet beschikbaar.

Vragen? Stuur een e-mail naar gemmaonline@vng.nl

Met vriendelijke groet, Kenniscentrum Architectuur VNG Realisatie

Aanmelden voor cocreatie en/of meedenken

Archief

Deze pagina is gearchiveerd. De inhoud wordt niet meer onderhouden en kan verouderd zijn. Zie de geschiedenis van deze pagina voor laatste wijzigingen.

Laatst bewerkt: 30 juni 2021, 14:17:45

Op deze wiki kunt u ook een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren en actualiseren van GEMMA 2. Als u niet bent aangemeld kunt u wel alle informatie bekijken, maar kunt u niet meedoen in de discussies. Als u zich aanmeldt, kunt u wel een bijdrage leveren aan de discussie over het desbetreffende onderwerp op GEMMA online. Via Samenwerking>Denk Mee komt u op een overzicht van de meedenkpagina's per onderwerp. Hier kunt u uw commentaar kwijt of reageren op bijdragen van anderen. U meldt zich als volgt aan:

  • Rechtsboven in het scherm ziet u de link Aanmelden
Aanmelden001.png
  • Als u al een account hebt, kunt u het volgende scherm invullen met u gebruikersnaam en wachtwoord
Aanmelden001a.png

Heeft u nog geen account. Kies dan voor Registreren

Aanmelden002.png

Op deze pagina kunt u uw naam en email adres van uw organisatie opgeven

  • U ontvangt een mail om uw account te activeren
  • Wij verzoeken u om uw mailadres van uw werkgever te gebruiken, zodat wij goed kunnen beoordelen vanuit welke rol u aan de discussie bijdraagt. Ook vragen we u bij Uw echte naam ook uw organisatienaam tussen haakjes zetten. Zo is het voor iedereen transparanter om de discussiebijdragen beter te duiden. Bijvoorbeeld Toine Schijvenaars (KING) of Jan Jansen (Gemeente Amsterdam).