Beste bezoeker,

op dit moment wordt er een nieuwe release doorgevoerd op GEMMA Online. Hierdoor is de omgeving tijdelijk niet beschikbaar.

Vragen? Stuur een e-mail naar gemmaonline@vng.nl

Met vriendelijke groet, Kenniscentrum Architectuur VNG Realisatie

9 september Congres Zaakgericht Werken

2 september 2021


Onze Experts vanuit VNG Realisatie delen hun kennis en ervaring tijdens het congres Zaakgericht Werken voor de Overheid op 9 september in het NBC in Nieuwegein. Jullie worden die dag bijgepraat over:

Voortgang API Standaarden: U wordt bijgepraat over waar we staan met de ontwikkeling van API-standaarden voor de Common Ground. U krijgt een overzicht van de standaarden die al in gebruik zijn en de doorontwikkeling hiervan. Ook geven we u een blik in de toekomst, welke standaarden komen eraan? (Michiel Verhoef)

Zaakgericht werken met gebeurtenissen: Er vinden doorlopend gebeurtenissen plaats die van invloed kunnen zijn op, nieuwe en bestaande, zaken. Er komt steeds meer informatie beschikbaar over wat er allemaal gebeurt. Maar hoe zorgt u dat u daar goed gebruik van kunt maken? (Ad Gerrits, Jeanot Bijpost, Gershon Janssen)

Hoe de Gibit helpt bij de implementatie van de informatiekundige visie Common Cround: Gemeentelijke diensten digitaliseren steeds verder. Dat maakt professionalisering van inkoop van ICT essentieel. De GIBIT-Toolbox levert hiervoor de basis. De VNG raadt gemeenten en gemeentelijke samenwerkingsverbanden aan om de GIBIT op te nemen in het inkoopbeleid. (André Plat)

Kom naar ons toe op het netwerkplein, onze experts staan tot jullie beschikking om te sparren over verschillende onderwerpen waaronder: Zaakgericht werken, standaardisatie, GIBIT en Notificeren Hopelijk zien wij u daar! Nog niet ingeschreven: Schrijf je dan in via het aanmeldformulier.


Zie ook: https://www.vngrealisatie.nl/agenda/jaarlijks-event-zaakgericht-werken-voor-de-overheid