Beste bezoeker,

op dit moment wordt er een nieuwe release doorgevoerd op GEMMA Online. Hierdoor is de omgeving tijdelijk niet beschikbaar.

Vragen? Stuur een e-mail naar gemmaonline@vng.nl

Met vriendelijke groet, Kenniscentrum Architectuur VNG Realisatie

Releasenotes StUF Testplatform 1.7.0 (10-7-2015)

Deze pagina is gearchiveerd. De inhoud wordt niet meer onderhouden en kan verouderd zijn. Zie de geschiedenis van deze pagina voor laatste wijzigingen.

Laatst bewerkt: 30 juni 2021, 14:40:07

Deze pagina beschrijft de releasenotes voor StUF Testplatform 1.7.0 Nieuwe functionaliteit ten opzichte van versie 1.6.1 van het StUF Testplatform wordt beschreven. Voor een compleet overzicht van de wijzigingen inclusief bugfixes zie hoofdstuk 'Bugs en Changes'

Functionele wijzigingen

Verbeteringen t.b.v. beheer

Een aantal functionaliteiten van het StUF Testplan zijn verbeterd ten behoeve van beheerwerkzaamheden. Dit heeft ertoe geresulteerd dat een aantal zichtbare wijzigingen waar te nemen zijn voor gebruikers van het StUF Testplatform.

Zo is in het scenario's overzicht het tabblad 'Berichten' en bijhorende inhoud verplaatst naar het tabblad 'Details'. In het overzicht 'Berichten' is nu waar te nemen dat aan de linkerzijde een scenariostap geselecteerd kan worden waarbij rechts de gebruikelijke detailinformatie van die stap wordt getoond. In de detailinformatie van een scenariostap is nu ook het verschil tussen een bericht-testregel en scenario-testregel zichtbaar gemaakt.

In het testregels overzicht is een overeenkomstige onderverdeling gemaakt waarbij de testregels links geselecteerd kunnen worden en rechts de detailinformatie wordt getoond.

Bugs and Changes

Issue Type Summary Fix version
New feature Knop voor downloaden documentatie bij testsetuitvoering 1.7.0
Hotfix Correctie Zaak-Documentservices variabelen voor applicatie en ontvanger 1.7.0
Bug Na gefaalde stap wordt antwoord volgende succesvolle bericht geplaatst in niet-verzonden antwoord van gefaalde stap 1.7.0
New feature Verbeteringen t.b.v. beheer 1.7.0
Bug kolom 'app versie' niet gevuld in audit rapportage 1.7.0