Aan deze wiki wordt momenteel gewerkt. Het kan zijn dat tijdens deze werkzaamheden links niet werken of dat sommige views niet of onvolledig getoond worden.

Overzicht GEMMA-modelwijzigingen

Status van deze pagina: Cocreatie

Inhoud

Inleiding

Op deze pagina kunt u alle wijzigingen op het GEMMA model volgen. Per wijziging zullen we aangeven wat er op hoofdlijnen is veranderd. Daarnaast zal er een link gegeven worden van een pagina waarin de details staat opgesomd, zodat u weet op het niveau van een element (Applicatiefunctie, Referentiecomponent, Standaard) wat er is veranderd.

Abonneren

U kunt zich ook op deze pagina abonneren. Dan krijgt u elke keer als deze pagina wijzigt een notificatie per email. U moet dan wel een account hebben op dit platform. Dat kan door uzelf aan te melden.

Overige wijzigingen op GEMMA Online

GEMMA Online bestaat uit meer dan alleen pagina's die worden geïmporteerd uit de GEMMA Architectuurrepository. Wilt u op de hoogte blijven van andere pagina's kan dat door de betreffende pagina op u 'watch list' te zetten. Dat doet door via het menu bij 'Hulpmiddelen' te klikken op 'Abonneren op deze pagina'. Wilt u alle wijzingen in een keer volgen kan dat door de pagina Recente wijzigingen te raadplegen of een RSS-reader in te stellen op het volgen van deze pagina. Lees Volgen van discussies en pagina'svoor uitgebreidere informatie hierover.

Wijzigingen GEMMA Model

16 mei 2017

  1. Het Domein Bestuur en bedrijfsvoering is gesplitst in de domeinen Bestuur en het domein Ondersteuning. Door deze wijziging zijn er 6 nieuwe views in GEMMA bijgekomen:
  2. Tevens is in deze release de mappenstructuur meegenomen in de nieuwste import van het model. Dit betekent dat de nieuwe export ook de mappenstructuur kent zoals deze in de GEMMA architectuurrepository is ontwikkelt.

1 februari 2017

De GEMMA pagina's maken gebruik van het onderliggende GEMMA 2 model. Om het GEMMA 1 model nog te benaderen moet gebruik worden gemaakt van de pagina Van GEMMA 1 naar GEMMA 2

Detailpagina's per import